Daisy’s wens

‘Mijn naam is Daisy en ik ben getrouwd met Patrick. Samen hebben we een zoontje van 2 jaar. 
Wat een mooie zwangerschap zou moeten zijn eindigde in een donkere wolk. Toen ik 31 weken zwanger was van ons zoontje kreeg ik de diagnose darmkanker. Ons zoontje is met weeën opwekkers met 34 weken geboren. Gelukkig heeft hij het vanaf dag 1 super goed gedaan en is het een sterke gezonde jongen geworden. 

Helaas betekende de geboorte van mijn zoon ook dat ik een traject in ging. Dit betekende vele operaties, namelijk 4 en vele chemo’s.
Deze heb ik niet bijgehouden puur omdat elke chemo er voor mij 1 te veel was. Ik reageerde heel slecht op de chemo’s en had last van alle mogelijke bijwerkingen. Veel ziekenhuisbezoeken en opnames en helaas ook complicaties van de laatste operatie die ik heb gehad. 

Dit jaar mei kreeg ik te horen dat er voor mij geen behandelingen meer mogelijk zijn. Je wereld stort in want dat betekent automatisch dat ik nooit mijn kind oud zie worden. Voor nu genieten we van alle mooie momenten die er zijn en die we maken. We genieten als gezin maar ook zeker als familie waarin mijn ouders een belangrijke rol hebben gespeeld en nog steeds alles doen om het mij en mijn gezin zo makkelijk mogelijk te maken.

Sinds ik ziek ben is muziek een belangrijke rol gaan spelen. Ik ben echt naar teksten gaan luisteren en herkende mezelf in sommige nummers. Zoals Hannah Mae met het nummer ‘Waterdicht’.
Dit gaf soms troost maar bracht vaak ook verdriet met zich mee. Ik zag dat Hannah Mae dit jaar voor het eerst meedoet met de Streamers en daarom wilde ik er heel erg graag heen.

Afgelopen zaterdag 19 oktober was het zover! We mochten naar de Streamers. Alles was top geregeld en we hebben het enorm naar ons zin gehad. Het was echt een feestje. De Streamers waren ontzettend goed en we hebben gezellig mee kunnen zingen. 
Stichting No Guts No Glory onwijs bedankt voor dit mooie moment samen en de mooie herinnering samen die we hebben kunnen maken.’

Lieve Daisy, fijn dat we jou samen met je man en moeder naar De Streamers hebben kunnen laten en jullie samen konden genieten van muziek in deze zware tijden.

Help jij muzikale wensen te realiseren?
Heel fijn, dank je wel!