Monique’s wens

‘Mijn naam is Monique en ik ben 33 jaar oud. In september 2022 ging ik met buikpijn naar de huisarts. Na vele onderzoeken kwam er toen uit, dat ik alvleesklierkanker had. Een moeilijke en onzekere tijd brak er aan. Al snel volgde een zware operatie en mijn nieuwe jaar in 2023 begon met 12 chemokuren. Deze werden toch wel ingezet als preventie.
Het was een hele zware tijd en begin van de zomer begon ik aan mijn herstel. Dat was erg pittig,  je bent nooit meer diegene voor je ziek zijn. En het vertrouwen in mijn lichaam was ik ook kwijt. Maar toch ben ik met positiviteit de draad weer gaan oppakken.

Helaas werd afgelopen juni mijn hele leven op zijn kop gezet. Door een longembolie zijn ze erachter gekomen, dat ik helaas uitzaaiingen op mijn lever heb. Terwijl ik in oktober nog een schone scan had. Ik heb toen te horen gekregen, dat ik niet meer te genezen ben.

Uiteindelijk weet iedereen dat je doodgaat. Maar horen dat je overlijden dichtbij komt, als je 33 bent, is nieuws wat gewoon niet te bevatten is. Normaal zeg ik tegen iedereen, dat alles wel goed komt. Maar nu kreeg ik het niet meer over mijn lippen.. Het is gewoon niet goed, op deze leeftijd weten dat je leven ten einde komen. Momenteel ben ik een chemo traject ingegaan, om te hopen dat het hiermee stil komt te liggen. Dit zal mijn tijd kunnen rekken.

En dan moet je nadenken wat je nog wilt. Al snel wist ik, dat ik een mooi feest wilde. Om mooie herinneringen te maken, met prachtige mensen om me heen. Er zullen hier mensen zijn, waarvan de kans heel groot is, dat ik ze niet meer ga zien En dat is heel dubbel. Heel veel wat ik nu doe, heeft een dubbel gevoel. Maar het laat je soms nog meer inzien, wat echt belangrijk is in het leven.
Ik heb zin in deze prachtige avond en ik vind het heel mooi, dat stichting No Guts No Glory het muzikale gedeelte wilde doen. Na een soepel lopend contact, hebben zij een passende DJ voor mij gevonden.
Met een leuke DJ hebben we er een geweldige avond van gemaakt. Mooie herinneringen, die ons niemand meer kan afpakken.

Een paar dagen later, zijn we nog steeds aan het nagenieten. Wat was het een geweldige avond en nacht haha. Soms wat moeilijke momenten. Maar zeker geweldige herinneringen gemaakt!
Mijn vriendinnen hadden een fotobooth als verrassing geregeld en daarmee hebben we de avond ook super leuk vast kunnen leggen.
DJ Marcel opende met mijn lievelingslied Narcotic. Hij maakte er een geweldig feestje van! Met heerlijke foute hits en 90’s, wat ik toch wel de leukste muziek vind. Heerlijk meezingen en dansen, even alles kunnen vergeten.
Het was nog mooier dan ik ooit had kunnen bedenken! Ik ben NGNG echt mega dankbaar!’

Ontzettend graag gedaan lieve Monique!

Help jij muzikale wensen te realiseren?
Heel fijn, dank je wel!