Muziek voor Senn

‘Op 10 oktober 2022 belandden wij als gezin in een nachtmerrie, onze Senn kreeg de diagnose kanker, Neuroblastoom om precies te zijn.

Vele zware chemokuren volgden, waarvan Senn ook erg ziek werd. Hierdoor waren we veel in het Prinses Máxima centrum en voelde Senn zich regelmatig erg ziek en verdrietig. Toch was muziek één van de dingen die hem altijd vrolijk maakte, muziek op zijn kamer en de muziek in de muziekstudio. Ondanks dat hij zo ziek was toverde de muziek altijd weer een lach op zijn gezicht. Elke dag zongen we met z’n allen het liedje; ‘Ik dans automatisch’! En dagelijks maakten we muziek met verschillende instrumenten in het Prinses Máxima centrum. Van de laatste chemokuur werd Senn ontzettend ziek, hierdoor belandde hij 19 dagen op de IC, waarvan 1,5 week in coma. Elke dag stond de muziek in zijn kamertje aan, we zijn ervan overtuigd dat dit hem heeft geholpen om door deze zware periode heen te komen! 

Afgelopen 3 september belde onze oncoloog met de verlossende woorden, de vlag mag uit! Senn zijn uitslagen zijn goed, zijn behandeling is klaar! Na 23 maanden keihard strijden, 181 chemokuren, 92 dagen immunotherapie, 13x bestralen en 168 giften vitamine A is Senn zijn behandeling klaar en hopen we met heel ons hart dat de kanker wegblijft. Op 10 september mocht Senn zijn bloemenkraal ophalen, de laatste kraal aan zijn 10 meter (!!) lange ketting. En je raadt het al, ook op deze dag moest er meegezongen worden met het liedje ‘Ik dans automatisch’  in de muziekstudio van het PMC! Muziek is ontzettend belangrijk, vooral als een kindje zo ziek is zegt die lach op hun gezicht zoveel!

Komende zondag is Senn zijn bloemenkraal feest en sinds kort weten wij van het bestaan van de prachtige stichting No Guts No Glory. Super last minute heb ik op dinsdag gevraagd of zij ervoor konden zorgen dat er toffe muziek gedraaid wordt op het feest, en op woensdag kreeg ik te horen dat het geregeld wordt!

NGNG, bedankt voor álles alvast!
Marleen’

Natuurlijk gingen we zo snel mogelijk schakelen zodat we deze wens zondag uit kunnen laten komen, dit ventje verdient het keihard om lekker te kunnen dansen en zingen met zijn familie en vriendjes! We hebben de beste kinder DJ ‘Blijwin’ kunnen boeken omdat we weten dat hij er een geweldig muzikaal feestje van gaat maken. Veel plezier lieve familie, het is jullie gegund!

Steun jij onze muzikale wensen?
Heel fijn, dank je wel!