Job naar Boef!

‘Hallo, mijn naam is Job Lammers. Ik ben geboren op 7 oktober 2010. Hoe vaak ik dat al heb gezegd is bijna ontelbaar, maar dat zul je zo wel begrijpen. 

In 2016 is bij mij een rhabdomyosarcoom (tumor van de weke delen) in m’n bovenbeen ontdekt en daar ben ik een jaar lang voor behandeld. De jaren erna, tot afgelopen mei (2024) ging het, ondanks een aantal breuken in het bovenbeen, eigenlijk best goed.

Helaas is er in mei weer een tumor in hetzelfde been ontdekt. Nu was het een osteosarcoom, een bottumor. Omdat het een zeer agressieve tumor was en het hele been toch al verzwakt was, is besloten door de doktoren dat een amputatie het beste was om te doen. Nu heb ik dus een been minder. Ook ben ik nog volop in behandeling en het duurt nog zeker een maand of 3-4. Dat is best zwaar zul je begrijpen. 

Tijdens m’n vorige ‘ziekbed’, of eigenlijk vlak erna, heb ik een fantastische wens-dag gehad waar ik ook een ontmoeting had met Boef. Ja, ik weet het, het is niet de meest populaire bekende Nederlander maar zijn muziek vind ik geweldig. En ook tijdens die dag was het heel leuk om hem te ontmoeten! En nu mag ik dankzij No Guts No Glory naar het concert van Boef in de Ziggo Dome! Wat een feest en zo gaaf dat NGNG samen met MOJO zoveel voor mij heeft geregeld dat ik zelfs in een bed vanaf een speciale plek het concert kan beleven. Topmensen zijn het!!!!’

Job, we gaan er samen met Boef en MOJO, een hele speciale avond van maken voor jou!

Help jij muzikale wensen te realiseren?
Heel fijn, dank je wel!