Michelle naar Justin Timberlake

‘Iets meer dan een jaar geleden ging ik zorgeloos, maar met een aantal vage klachten naar het ziekenhuis. Helaas verliet ik het ziekenhuis bezorgd, er was een tumor van zo’n 6 centimeter gevonden in mijn endeldarm. De volgende dag stonden er meteen allerlei vervolgafspraken gepland in het ziekenhuis. Hoewel ik natuurlijk 1001 vragen had, wilde ik toch vooral weten of ik zo dadelijk toch nog mijn spullen kon gaan pakken voor het festivalweekend dat gepland stond. Want één ding wist ik zeker, ik ga dit weekend niet verdrietig en ongerust thuis spenderen, terwijl ik ook met mijn vrienden kan genieten van de muziek op Down The Rabbit Hole en dansen tot de zon opkomt. 

Nu, een jaar later, is de toekomst nog steeds onzeker. Er is uitgezaaide endeldarmkanker vastgesteld en de artsen achten de kans op genezing nihil. Door de goede resultaten van de chemotherapie, bestraling en leveroperatie, stond ik ook dit jaar weer met een lach van oor tot oor met mijn lieve vrienden te dansen op Down The Rabbit Hole.

Muziek heelt, en dat weten mijn vriendinnen als geen ander. Het neemt even alle zorgen weg en laat je meevoeren in het moment. Daarom hebben zij contact opgenomen met Stichting NGNG, om samen even alles los te laten en de muziek haar werk te laten doen. Hoe kan dat beter dan dansen op de muziek van dé popster uit onze jeugd, Justin Timberlake! 

‘The Forget Tomorrow World Tour’, een meer treffende titel voor mijn situatie had ik niet kunnen bedenken. Sinds ik ziek ben, probeer ik nóg meer in het moment te leven en de zorgen te bewaren voor later. Samen met mijn lieve vriendinnen lieten we de tijd even stilstaan en dansten we alsof er geen morgen bestaat.

Er hing nostalgie in de lucht, het bracht ons terug naar al die fijne herinneringen uit onze tienerjaren. Zoals Justin Timberlake zelf zei, ‘everyone here, we all grew up together!’ En wat is er mooier om dat met 17.000 anderen te beleven!

Dankzij NGNG zijn we een nieuwe fantastische herinnering rijker, jullie zijn geweldig!’

Met liefde kochten we 4 kaarten voor deze show.
Super fijn dat je zo hebt kunnen genieten Michelle, samen met je vriendinnen!

Draag je bij aan het laten uitkomen van muzikale wensen?
Dank je wel, want het maakt echt verschil