‘Als de liefde niet bestond’

‘Nog maar anderhalve maand geleden zaten we op de eerste hulp en hoorden we wat je nooit verwacht te horen: dat Michael (36) een hersentumor heeft. En vorige week volgde het verpletterende nieuws: dat hij niet lang meer heeft. Een paar maanden, misschien zelfs weken. Intens verdrietig, maar ook vastbesloten om van deze laatste tijd iets moois te maken, besloten we te trouwen.

In een week werd alles, met behulp van familie en vrienden, geregeld. Muziek speelt een belangrijke rol in ons leven en daarom hebben we NGNG gevraagd of Trijntje Oosterhuis op deze korte termijn beschikbaar was. Haar stem is zó ontroerend en favoriete nummers (‘Voor haar’ en ‘Als de liefde niet bestond’) kan zij als geen ander zingen. 

‘Ondanks het grote verdriet hebben wij een van de mooiste dagen van ons leven gehad, en Trijntje speelde daar een belangrijke rol in. Het was zó mooi: die nummers, onze vrienden en familie bij elkaar. Onvergetelijk. Iedereen was diep geraakt door Trijntjes optreden. Omdat het op film is opgenomen is het ook een waardevolle herinnering voor Rozemarijn, ons dochtertje van bijna 3. Heel veel dank aan de stichting, aan Trijntje en haar man Alvin. 
Frederieke’

Lief mooi stel, we wensen jullie nog zoveel mogelijk tijd toe, samen met jullie dochtertje.

Draag je bij aan het laten uitkomen van muzikale wensen?
Dank je wel, want het maakt echt verschil